عنوان : انتصاب سرپرست دانشكده طب سنتی دانشگاه
زير عنوان : با صدور ابلاغی از سوی رئيس دانشگاه علوم پزشكی اهواز، سرپرست دانشكده طب سنتی دانشگاه منصوب شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

سه شنبه 7 شهريورماه 1396، دكتر اسماعيل ايدنی رئيس دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز طي حكمی، دكتر عنايت الله سليمي عضو هيئت علمي دانشكده داروسازي دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشكده طب سنتي منصوب نمود.

در متن حكم دكتر ايدنی خطاب به دكتر سليمی آمده است:

بسمه تعالي

جناب آقای دكتر عنايت اله سليمی

عضو محترم هيات علمي دانشكده  داروسازي

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده اجرايي و آموزشي جنابعالي در دانشگاه، با حفظ سمت آموزشي به عنوان «سرپرست دانشكده  طب سنتي» و با شرح وظايف زير منصوب مي شويد:

ايجاد نظم و انضباط كاري و فراهم نمودن تعامل مناسب بين دانشجويان، اساتيد و كاركنان در واحدهاي مختلف دانشكده

ابلاغ كليه مصوبات، مقررات و آيين نامه هاي ابلاغي به مديران محترم گروه‌ها

نظارت بر حسن اجراي مصوبات ابلاغي

ايجاد هماهنگي در امور آموزشي و پژوهشي، اداري و مالي و فرهنگي دانشكده

نظارت بر حسن اجراي وظايف آموزشي، پژوهشي و فرهنگي اعضاي هيات علمي دانشكده

پيشنهاد بودجه سالانه دانشكده

ارزيابي كار سالانه دانشكده و گزارش آن به معاون توسعه آموزش و حوزه ي رياست دانشگاه

بررسي صلاحيت معاونان گروه‌ها و اظهار نظر درباره آنان

توجه ويژه به اجراي بسته هاي تحول و نوآوري در آموزش پزشكي مصوبه معاونت آموزشي وزارت متبوع

نظارت و تعامل با مديران گروه هاي آموزشي

بررسي انتظارات دانشجويان از مسئولين دانشكده پزشكي در زمينه هاي مختلف فرهنگي، آموزشي، پژوهشي

تعيين كارگروه بررسي مشكلات فراگيران در حوزه هاي رفاهي

توجه ويژه به اجرايي شدن طرح شعاع

از خداوند منان توفيق روزافزون شما را در انجام مسووليت مهمي كه بر عهده گرفته ايد؛ خواستارم.

دكتر اسماعيل ايدني

رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز

گفتني است پيش از اين دكتر فروغ نامجويان عضو هيئت علمي دانشكده داروسازي، رئيس دانشكده طب سنتي دانشگاه بود كه تلاشهاي طاقت فرساي وي از بدو تاسيس دانشكده تا كنون و نيز پيگيري هاي مستمر و سختكوشانه ايشان سبب ساز احياء هويتي و پيشرفت هاي مثال زدني دانشكده نوپاي طب سنتي جندي شاپور در سطح استاني و ملي گرديده است.

دانشکده طب سنتی اهواز