يکشنبه, 28 آبان 1396
عنوان : برگزاری كنگره " حمكت و خرد جندی شاپور " در اردیبهشت ماه 1395
زير عنوان : کنگره " حمکت و خرد جندی شاپور " و بزرگداشت حکیم علی بن عباس اهوازی
 ۱۳۹۵/۰۱/۱۷

برگزاری کنگره مذکور فرصتی مناسب جهت معرفی تاريخچه غني  علمی و فرهنگی اين خطه ودانشمندان برجسته آن خواهد بود. با توجه به سابقه ارزشمند  تاریخی این دانشگاه که از حدود  سال 260 میلادی یا 368 قبل از هجرت تخمین زده می شود که نشان دهنده زمینه مستعد  فرهنگی ، اجتماعی تمدن ایرانیان میباشد. این مرکز بی همتای علوم روز نقش بی مانند در شکوفایی و بالندگی پزشکی ایرانی- اسلامی داشته است.

بدون شک دانشگاه ها و مراکز مرتبط با توجه به اين رسالت مهم علمی و فرهنگی، نقش حیاتی در عرصه شناسایی و شناساندن فرهنگ غنی و افتخارات ملی ایران ایفا می نمایند. چنین کنگره ای زمینه ی ارتقا ء علمی متخصصین استانی و بستر سازی مناسب جهت تبادل علمی وفرهنگی منطقه و ارائه تجربیات اساتید برجسته این حیطه خواهد بود که یکی از اولین دستاوردهای آن جلب توجه مسئولین استانی و کشوری و اقدام جهت حفظ و صیانت این اثر تاریخی خواهد بود.

با توکل بر خداوند متعال به اطلاع می رساند کنگره " حمکت و خرد جندی شاپور "  در تاریخ 28 لغایت 30 اردیبهشت ماه 95 برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار خواهد شد. لذا از کلیه اساتید، همکاران و صاحب نظران دعوت می شود با ارائه مقالات علمی خود با محورهای ذیل و حضور در این کنگره بر غنای علمی آن بیافزایند.

بررسي تاريخي و جغرافيايي جندي شاپور
 جندي شاپور در جايگاه يك مكتب پزشكی