عنوان : بازدید معاون توسعه پژوهش و فن آوری دانشگاه از دانشكده طب سنتی
 ۱۳۹۴/۱۰/۲۶

سه شنبه 15 دی ماه 94 دکتر نادر صاکی معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه به همراه دکتر فروغ نامجویان رئیس دانشکده طب سنتی و دکتر کاملی از دانشکده طب سنتی بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای این بازدید دکتر نامجویان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات پژوهشی دانشکده از جمله برگزاری مرتب جلسات ژورنال کلاب که هر هفته چهارشنبه ها در محل سالن کنفرانس دانشکده داروسازی برگزار می گردد، و همچنین آغاز ترجمه کتب عربی طبی به زبان فارسی در این دانشکده خبر داد. وی همچنین پیشنهاداتی درخصوص حمایت از انجام پژوهش های روز مرتبط با گیاهان دارویی و داروهای گیاهی با تسهیل استفاده از امکانات گسترده دانشگاه از سوی معاونت پژوهشی ارائه نمود.

در این دیدار دکتر نادر صاکی نیز ضمن استقبال از پیشنهادات مطرح شده، مراتب همکاری و مساعدت حوزه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را درخصوص موارد مطرح شده اعلام نمود. وی با تاکید بر لزوم راه اندازی سریع تر دانشکده طب سنتی در محل جدید، قول همکاری در تمام زمینه های مرتبط با حوزه پژوهشی از جمله حمایت از چاپ مقالات اعضای هیئت علمی در نمایه های معتبر را داد و با تامین هزینه خرید کتب دانشکده طب سنتی و انتشار کتابچه و بروشور حوزه طب سنتی، در راستای ارتقاء کیفیت پژوهشهای حوزه طب سنتی، موافقت به عمل آورد.
صاکی همچنین پیشنهاد داد که فراخوانی از مهمترین عناوین پژوهش در حیطه طب سنتی در دانشگاه علوم پزشکی اعلام گردد تا از همکاری و توان تمام گروه های تخصصی دانشگاه استفاده بهینه بعمل آید.